“E dua Krinë” – Igli më në fund e pranon, banorët duartrokasin

Igli e ka pranuar më në fund. Ai ka thënë në Prime se e do Krinë. Pas kësaj deklarate të Iglit, banorët e kanë duartrokitur. Por, çfarë tha Kri...

Igli e ka pranuar më në fund.

Ai ka thënë në Prime se e do Krinë.

Pas kësaj deklarate të Iglit, banorët e kanë duartrokitur.

Por, çfarë tha Kri pas kësaj?

Shihni videon më poshtë dhe kuptojeni se çfarë ndodhi mes tyre.

Temat
Përgjithshme

Të afërta