“Albiosi ma munon lukthin”/ Filloretës i shkon nerva Albiosi, ia thotë në sy, Albiosi i kundërpërgjigjet!

Filloreta është shprehuar se Albiosi po ia mundon lukthin. Këto fjalë i tha në Prime. Albiosi i kundërpërgjigjet pastaj asaj. Filloreta thotë se po fol shumë dhe më dhemb...

Filloreta është shprehuar se Albiosi po ia mundon lukthin.

Këto fjalë i tha në Prime.

Albiosi i kundërpërgjigjet pastaj asaj.

Filloreta thotë se po fol shumë dhe më dhemb lukthi.

Njëjtë i është përgjigjur Albiosi.

Shihni videon.

Temat
Përgjithshme

Të afërta