“Xhakuzi, banorë të rinj dhe klysha” – këto janë kërkesat e banorëve

Banorët në It’s My Home, kanë shprehur dëshirat dhe kërkesat e tyre, se çfarë duan brenda shtëpisë. Kërkesat e tyre ishin të ndryshme. Dikush aty dëshiron xhakuzi, dikush banorë...

Banorët në It’s My Home, kanë shprehur dëshirat dhe kërkesat e tyre, se çfarë duan brenda shtëpisë.

Kërkesat e tyre ishin të ndryshme.

Dikush aty dëshiron xhakuzi, dikush banorë të ri, e dikush tjetër ndonjë klysh.

Madje aty kërkuan edhe papagall.

Shihni kërkesat e tyre.

Temat
Përgjithshme

Të afërta