Igli shpërthen në lot

Iglin e kanë vizituar dy shokët më të dashur të tij nga Shipëria. Shokët e tij, Igli i quan si vëllezër dhe familje. Ata kanë ardhe enkas nga Tirana...

Iglin e kanë vizituar dy shokët më të dashur të tij nga Shipëria.

Shokët e tij, Igli i quan si vëllezër dhe familje.

Ata kanë ardhe enkas nga Tirana dhe i kanë bër befasi.

Ata i tregojnë për nënën e tij se është mirë.

Gjithashtu ata i kanë treguar edhe një mesazh prej nënës.

Igli pastaj fillon të qaj.

Shihni videon dhe kuptojeni mesazhin.

Temat
Përgjithshme

Të afërta