Elmedina e Kri debatojnë ashpër: “Me mu nuk t’ec kjo”

Elmedina dhe Kri kanë debatuar ashpër. Ato dyja, në prani të banorëve tjerë janë përplasur mes vete. Këto janë përplasur për disa gjëra të mëhershme. Elmedina i thotë Krisë...

Elmedina dhe Kri kanë debatuar ashpër.

Ato dyja, në prani të banorëve tjerë janë përplasur mes vete.

Këto janë përplasur për disa gjëra të mëhershme.

Elmedina i thotë Krisë së “me mua nuk të ec”.

Kri mundohet të qetësoj situatën, duke thënë se flasin pak më vonë.

Shihni videon:

Temat
Përgjithshme

Të afërta