E pabesueshme, ja sa kilogram ka humbur Albiosi pas operacionit të lukthit

Albiosi është banori i shtëpisë It’s My Home, që deri tani ka përfituar më së shumti. Ai është nxjerrur nga emisioni për një javë, dhe është dërguar në Turqi...

Albiosi është banori i shtëpisë It’s My Home, që deri tani ka përfituar më së shumti.

Ai është nxjerrur nga emisioni për një javë, dhe është dërguar në Turqi për t’u operuar.

Operimi i tij në lukth, ka qenë i suksesshëm.

Këtë operim e ka mundësuar Baba, e atij i kanë ndihmuar edhe disa donatorë.

Albiosi para operimit ishte 160 kg, ndërsa tash.

Mësojeni se sa kilogram ka tani.

Shihni videon.

Temat
Përgjithshme

Të afërta