Banorët e kuptojnë që ikja e Arditit ishte lojë, Shkurta idhnohet dhe nuk i folë

Të gjithë e besuan që Arditi e la shtëpinë It’s My Home. Banorët filluan të qajnë, disa e sulmuan Shkurtën duke e akuzuar se ishte shkak ajo pse Arditi...

Të gjithë e besuan që Arditi e la shtëpinë It’s My Home.

Banorët filluan të qajnë, disa e sulmuan Shkurtën duke e akuzuar se ishte shkak ajo pse Arditi doli.

Megjithatë, ikja e Arditit nga Shtëpia ishte vetëm një prank.

Ai nuk doli, por ishte fshehur në Dhomën e Kënaqësisë.

Shkurta pasi iku Arditi doli në oborr dhe qante.

Kur e kuptuan banorët që Arditi është në shtëpi u gëzuan, mëgjithatë Shkurta idhnohet edhe më shumë.

Aji nuk i flet Arditit.

Shihni videon.

Temat
Përgjithshme

Të afërta