“Me m’njoft, kënaqesh me mu” – Magi i thotë banorit të ri

Magi dhe banori i ri kanë biseduar gjerë e gjatë, në dhomën e grimit, teksa janë rregulluar. Të dy, afër njëri tjetrit dhe pa asnjë banorë afër, ata diskutuan...

Magi dhe banori i ri kanë biseduar gjerë e gjatë, në dhomën e grimit, teksa janë rregulluar.

Të dy, afër njëri tjetrit dhe pa asnjë banorë afër, ata diskutuan për shumë çka.

Duke biseduar mes vete Magi i thotë atij, se me njoft atë kënaqet.

Biseda mes tyre është zhvilluar e qetë.

Të dytë si duket ndjeheshin mirë gjatë bisedës.

Bisedë relaksuese…

Shihni videon për më shumë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta