Magi vuan për banorin e ri: “Nuk kena me kanë bashkë”

Shkurta dhe Kri, po qëndrojnë së bashku me Magin dhe banorin e ri në oborrin e shtëpisë. Shkurta dhe Kri e ngucin Magin për banorin e ri. Ajo thotë...

Shkurta dhe Kri, po qëndrojnë së bashku me Magin dhe banorin e ri në oborrin e shtëpisë.

Shkurta dhe Kri e ngucin Magin për banorin e ri.

Ajo thotë se nuk kanë me kanë bashk kurrë.

Shkurta thotë se Florentit po i qesin sytë xixa.

Më poshtë mund të dëgjoni bisedën mes tyre.

Temat
Përgjithshme

Të afërta