“I rrezikshëm je kallëzu këtë javë”, “Sytë të vizëllojshin”/ Kreshniku flet me Albiosin

Kreshnikut dhe Albiosi kanë biseduar në dhomën e gjumit. “I rrezikshëm je kanë këtë javë, i çartë”, shprehet Niku. Këta vazhdojnë bisedën dhe flasin për Arditin. Niku i thotë...

Kreshnikut dhe Albiosi kanë biseduar në dhomën e gjumit.

“I rrezikshëm je kanë këtë javë, i çartë”, shprehet Niku.

Këta vazhdojnë bisedën dhe flasin për Arditin.

Niku i thotë që u gëzuve kur Arditi u përla me Shkurtën.

“Sytë të vizëllojshin”, shprehet Niku.

“Po, a”, përgjigjet Albiosi.

Biseda vazhdon tutje…

Se çfarë kanë biseduar shihni videon më poshtë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta