Ganja dhe Antigona shkojnë me bujt në It’s My Home, gëzohen banorët

Antigona dhe Ganja kanë shkuar në It’s My Home. Ato nuk ishin vetëm vizitore, por aty shkuan për të bujt. Banorët u gëzuan mjaft shumë pasi ato kumtuan lajmin...

Antigona dhe Ganja kanë shkuar në It’s My Home.

Ato nuk ishin vetëm vizitore, por aty shkuan për të bujt.

Banorët u gëzuan mjaft shumë pasi ato kumtuan lajmin se do të bujnë brenda shtëpisë.

Antigona me vete kishte marr edhe disa dhurata.

Ato ishin nga fansat për Iglin dhe Krinë.

Shihni videon e plotë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta