“Duhesh me i heq followersat në Instagram” – Shkurta i qet kusht Arditit

Arditi dhe Shkurta kanë biseduar edhe për followersat në Instagram. Shkurta ka kërkuar prej tij që t’i heq prej instagramit followersat. Shkurta tregon se ajo i ka heq më...

Arditi dhe Shkurta kanë biseduar edhe për followersat në Instagram.

Shkurta ka kërkuar prej tij që t’i heq prej instagramit followersat.

Shkurta tregon se ajo i ka heq më herët.

Arditi i thotë nuk mundesh.

Kjo thotë po i kam heq të gjithë.

Shihni bisedën e plotë:

Temat
Përgjithshme

Të afërta