Albiosi kallëzon sa gra ka qejf me i pasë

Albiosi dhe Kreshniku kanë vazhduar bisedën e tyre. Kjo bisedë ishte në formë të pyetjeve të Nikut dhe Albiosi ishte në cilësin e analistit, teksa fliste për veten e...

Albiosi dhe Kreshniku kanë vazhduar bisedën e tyre.

Kjo bisedë ishte në formë të pyetjeve të Nikut dhe Albiosi ishte në cilësin e analistit, teksa fliste për veten e tij.

Ai është pyetur nga Niku për shumë gjëra.

Ndër pyetjet e tij, ishte edhe pyetja për sa gra ka qejf me i pas?

Albiosi thotë se, një grua për me u martu, dhe disa me i pas për me u kënaq.

Temat
Përgjithshme

Të afërta