Albiosi bëhet nuse – tmerrohen banorët kur e shohin

Ganja e ka veshur Albiosin si nuse. Ajo e ka lyer dhe përgatitur Albiosin sikur një nuse. Albiosi pastaj shkon në dhomën e ndejes, ku ishin banorët e tjerë....

Ganja e ka veshur Albiosin si nuse.

Ajo e ka lyer dhe përgatitur Albiosin sikur një nuse.

Albiosi pastaj shkon në dhomën e ndejes, ku ishin banorët e tjerë.

Me ta pa banorët Albiosin janë tmerruar.

Shihni pamjet për më shumë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta