Zbulohet ‘mashtrimi’ i Shkurtës dhe Filloretës

Plani që Shkurta dhe Filloreta e kanë bërë për t’u përla para banorëve, ka dështuar! Kreshniku ua qoi planin huq. Ato dyja ranë dakord për të bërë një lojë,...

Plani që Shkurta dhe Filloreta e kanë bërë për t’u përla para banorëve, ka dështuar!

Kreshniku ua qoi planin huq.

Ato dyja ranë dakord për të bërë një lojë, pra për t’u përla mes vete.

Por shpesh filluan të qeshin.

E këtë plan të tyre e zbuloi Kreshniku.

Temat
Përgjithshme

Të afërta