“S’ma nin për vëllezërit, me dashtë ata kishin bo diçka për mu” – Filloreta shprehet para banorëve

Filloreta dhe Magit janë dy motrat nga Drenica që së fundi janë hyrë në shtëpinë e madhe, It’s My Home. Ato kanë treguar se nuk ju kanë treguar vëllezërve...

Filloreta dhe Magit janë dy motrat nga Drenica që së fundi janë hyrë në shtëpinë e madhe, It’s My Home.

Ato kanë treguar se nuk ju kanë treguar vëllezërve të tyre që po futen në këtë shtëpi.

Filloreta e cila ka dy fëmijë dhe e ndarë nga burri, ka hyrë për të fituar banesën për fëmijët e saj, ndërsa Magi për
t’i ndihmuar.

Filloreta thotë se vëllezërit me pas dashtë deri tash i kishin bë zgjedhje për banim.

Ajo është shprehur se nëse ia ndërtojnë një shtëpi apo ia blejnë një banesë do të dal nga It’s My Home.

Video e plotë:

Temat
Përgjithshme

Të afërta