“Mos u ngut me mu” – Magi paralajmëron banorin e ri

Magi dhe banori i ri në dhomën e grimit kanë biseduar mes vete. Banori i teksa flet për to ajo i drejtohet qatë. “Mos u ngut me mu”…. Ai...

Magi dhe banori i ri në dhomën e grimit kanë biseduar mes vete.

Banori i teksa flet për to ajo i drejtohet qatë.

“Mos u ngut me mu”….

Ai pastaj tërhiqet dhe thotë s e”kush ngutet…”.

Shihni videon dhe kuptojeni se çfarë ndodhi mes tyre.

Temat
Përgjithshme

Të afërta