Kri çartet me Iglin, largohet duke folë…

Igli dhe Kri janë përplasur mes vete. Kri i thotë Iglit se po fol budallaqe. Igli thotë se s’po merr vesh. Igli pyet se çfarë gjërash kam bë dhe...

Igli dhe Kri janë përplasur mes vete.

Kri i thotë Iglit se po fol budallaqe.

Igli thotë se s’po merr vesh.

Igli pyet se çfarë gjërash kam bë dhe pse merresh me mua pra?

Ajo i thotë as mos më flit as mos më shif.

Pastaj ik…

Shihni debatin.

Temat
Përgjithshme

Të afërta