Kreshniku e shashtrisë Grekun në gjumë/ “Ma se të therri”

Pas prankut që tmerroi banorët, Kreshniku ka shashtrisë Grekun në gjumë Greku ishte i shtrirë në shtrat, dhe Kreshniku nga pas ka shkuar dhe e ka prekë. Banorët fillojnë...

Pas prankut që tmerroi banorët, Kreshniku ka shashtrisë Grekun në gjumë

Greku ishte i shtrirë në shtrat, dhe Kreshniku nga pas ka shkuar dhe e ka prekë.

Banorët fillojnë të qeshin.

Greku pastaj, i thotë ma se të therri.

Shihni videon se çfarë ndodhi.

Temat
Përgjithshme

Të afërta