Ja çfarë plani bëjnë Shkurta dhe Filloreta

Shkruta dhe Filloreta kanë përgatitë një plan për t’u përla njëra me tjetrën. Ato mendojnë se cili plan iu dhezë më shumë. Filloreta njëherë thotë se po i afrohem...

Shkruta dhe Filloreta kanë përgatitë një plan për t’u përla njëra me tjetrën.

Ato mendojnë se cili plan iu dhezë më shumë.

Filloreta njëherë thotë se po i afrohem Arditit dhe po e preku, për të xhelozuar ajo.

Megjithatë, ato e shohin të arsyeshëm një plan tjetër.

Shihni më poshtë videon se çfarë plani kanë përgatitur.

Temat
Përgjithshme

Të afërta