“Fshije prej kres” – Shkurta ja bon bajat Albiosit

Teksa janë shtrirë Shkurta dhe Arditi në shtrat, Albiosi fillon një bisedë me ta. Ai thotë se pasi të mbaroj emisioni, Arditi me familjen e vet është mirë me...

Teksa janë shtrirë Shkurta dhe Arditi në shtrat, Albiosi fillon një bisedë me ta.

Ai thotë se pasi të mbaroj emisioni, Arditi me familjen e vet është mirë me shku dhe me ja lypë dorën Shkurtës.

Shkurta thotë se nuk ja çel deren.

Ajo pyet se a po mendon seriozisht se kur del nga emisioni me dal me Arditin a?

Albiosi thotë a seriozisht e ke a?

Shkurta shkrihet së qeshuri teksa bisedon me Albiosin.

Shkurta tutje i thotë fshije prej kres këtë që po thua.

Albiosi i thotë a ke shpreh simpati për Arditit.

Ajo thotë po brenda po, por kur del jo.

Shihni tutje se çfarë ndodhi mes tyre.

Temat
Përgjithshme

Të afërta