Elmedina bohet kishe është Shkurta dhe shtrihet afër Arditit, ja lëshon fore

Elmedina ia a lëshua një fore Arditit. Teksa Arditi ishte i shtrirë në shtrat, Elmedina e bën një plan me Shkurtën. Elmedina, shkon dhe shtrihet në shtratin e Arditit....

Elmedina ia a lëshua një fore Arditit.

Teksa Arditi ishte i shtrirë në shtrat, Elmedina e bën një plan me Shkurtën.

Elmedina, shkon dhe shtrihet në shtratin e Arditit.

Pasi fillon ta prek Elmedina, Arditi kthehet dhe shikon se kush është.

Ja çfarë bëri kur e pa Elmedinën në shtrat.

Temat
Përgjithshme

Të afërta