“Bonu serioz, mos e merr n’qafë qiken e huj” – Kreshniku e Igli e këshillojnë Arditin për Shkurtën

Igli dhe Kreshniku kanë biseduar dhe këshilluar Arditin për Shkurtnë. Arditi tashmë ka shpehur dashurinë e tij për Shkurtën. Edhe Shkurta e ka pranuar se i pëlqen Arditi. Kreshniku...

Igli dhe Kreshniku kanë biseduar dhe këshilluar Arditin për Shkurtnë.

Arditi tashmë ka shpehur dashurinë e tij për Shkurtën.

Edhe Shkurta e ka pranuar se i pëlqen Arditi.

Kreshniku thotë se duhet me ditë Arditi se qysh po e don Shkurtën.

Arditi pastaj flet dhe tregon pse Shkurta nuk po e pranon që e do atë.

Igli mendon se Elmedina po ndikon tek këta të dy.

Biseda mes tyre vazhdon ende.

Shihni se çfarë biseduan dhe cilat ishin këshillat e tyre.

Temat
Përgjithshme

Të afërta