Arditi: Voziti prej klasës së 5-të, tash kom Mercedes

Arditi ka folur për veturën e tij. Ai thotë se qetësohet në veturë. Sipas tij, gëzohet aty, qan, qesh e bërtet aty. Ai ka treguar se me veturë e...

Arditi ka folur për veturën e tij.

Ai thotë se qetësohet në veturë.

Sipas tij, gëzohet aty, qan, qesh e bërtet aty.

Ai ka treguar se me veturë e heq merzinë.

Arditi thotë se ka vozitë prej klaës së pestë dhe ka Mercedes.

Ja çfarë thotë ai.

Temat
Përgjithshme

Të afërta