Shkurta: Dreqi m’ka shti me bo aksident

Banorët kanë diskutuar për aksidentet që ju kanë ndodhur sa ishin jashtë. Shkurta ka treguar se ajo dhe familja e saj kanë pësuar aksident. Shkurta thotë se nuk ishte...

Banorët kanë diskutuar për aksidentet që ju kanë ndodhur sa ishin jashtë.

Shkurta ka treguar se ajo dhe familja e saj kanë pësuar aksident.

Shkurta thotë se nuk ishte faji i tyre për këtë aksident.

Ajo tregon se ka dëshirë ti jap shum gaz veturës kur e nget.

Megjithatë shton se ju thotë shoqeve që të vendosin rripin e sigurisë, kur vozitë ajo.

Shihni videon:

Temat
Përgjithshme

Të afërta