Shkurta dhe Elmedina i heqin shkrimet e Luanit për Dodon, idhnohet Albiosi

Është zhvilluar një debat në It’s My Home, në lidhje me shkrimet e Luanit që ia kishte dedikuar Dodos. Albioni nuk dëshiron që të hiqen ato, ndërsa banorët e...

Është zhvilluar një debat në It’s My Home, në lidhje me shkrimet e Luanit që ia kishte dedikuar Dodos.

Albioni nuk dëshiron që të hiqen ato, ndërsa banorët e tjerë po.

Greku thotë se Luani më nuk është banorë, prandaj hiqen ato.

Shkurta e nervozuar çohet dhe shkon i heq së bashku me Elmedinen.

Shkurta thotë se do ti kallë krejt, kurse Gerku pyet pse nuk i ka marr me veti.

Greku pastaj kërkon që mos të i çkyjnë apo djegur.

Temat
Përgjithshme

Të afërta