“Kur kam hy në It’s My Home mu ka dok si ëndërr” – Banorit të ri nuk i besohet ende

Kreshniku ka fol për It’s My Home, me Krinë dhe banorin e ri. Ai thotë se e pyet vetën se sa mirë me i kqyr prej televizorit. “Krejt tjetër...

Kreshniku ka fol për It’s My Home, me Krinë dhe banorin e ri.

Ai thotë se e pyet vetën se sa mirë me i kqyr prej televizorit.

“Krejt tjetër botë”, thotë ai.

Ndërsa banori i ri flet për hyrjen brenda shtëpisë

Ai thotë se edhe pse ka hyrë brenda ende nuk besonte.

Shihni videon e plotë:

Temat
Përgjithshme

Të afërta