“Kom simpati për Shkurtën” – Arditi e pranon, Shkurta e fsheh

Edhe Arditi është përgjigjur në pyetjen e Valonit. Ai ka pranuar se ka pëlqim për Shkurtën. Arditi tregon se qysh është Shkurta kur rrinë së bashku. Shkurta e pyet...

Edhe Arditi është përgjigjur në pyetjen e Valonit.

Ai ka pranuar se ka pëlqim për Shkurtën.

Arditi tregon se qysh është Shkurta kur rrinë së bashku.

Shkurta e pyet se qysh është tjetër person dhe çka po i pëlqen te ajo.

Shihni më poshtë se çfarë ndodhi.

Temat
Përgjithshme

Të afërta