“Je tu i bo senet me tendencë”, “Çka i keni qu hunt”/ Përplasen Greku dhe Shkurta

Greku dhe Shkurta janë përplasur në It’s My Home. Greku i drejtohet Shkurtës se je tu i ba senet me tendencë. Shkurta i thotë “çka ki, çka i keni...

Greku dhe Shkurta janë përplasur në It’s My Home.

Greku i drejtohet Shkurtës se je tu i ba senet me tendencë.

Shkurta i thotë “çka ki, çka i keni qu hunt sot, çka janë qu peshë”.

Pastaj Shkurta pyet se “a është palidhje Kri”?

Ajo thotë “po valla”.

Shihni si shkoi debati pastaj.

Temat
Përgjithshme

Të afërta