Igli: Më pëlqejnë motrat Istrefi, Kri xhelozon, e merr papuqen dhe…

Igli, duke folur me banorin e ri për muzikë, thotë se i pëlqejnë motrat Istrefi. Kjo bëri që Kri të xhelozon, mori papuqen e saj dhe i piskati që...

Igli, duke folur me banorin e ri për muzikë, thotë se i pëlqejnë motrat Istrefi.

Kjo bëri që Kri të xhelozon, mori papuqen e saj dhe i piskati që të dal përjashta.

Pastaj Kri thotë se motrat Istrefi e kanë një këngë “je shumë i mirë, por je shumë pis”.

Shihni më poshtë videon se çfarë ndodhi mes tyre.

Temat
Përgjithshme

Të afërta