“Igli është dyftyrësh” – Shkurtës i shkon nerva Igli, çka thonë Arditi e Greku?

Arditi, Shkurta dhe Greku kanë diskutuar për Iglin. Shkurta thotë se ai është dyftyrësh. Greku dhe Arditi thonë se po e zgjatë shumë kur flet ai, dhe se e...

Arditi, Shkurta dhe Greku kanë diskutuar për Iglin.

Shkurta thotë se ai është dyftyrësh.

Greku dhe Arditi thonë se po e zgjatë shumë kur flet ai, dhe se e komplekson shumë

Shkurta tutje pyet se kur flet Igli a e marrin vesh.

Ajo vazhdon me pyetje, se a e kupton edhe “Baba” kur flet ai, apo vetëm ia bëjnë rrafsh?

Shihni videon më poshtë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta