Igli dhe Kri ngacmojnë njëri tjetrin

Igli dhe Kri kanë ngacmuar njëri tjetrin. Përderisa ishin duke folur për shpenzimet e duhanit, banorët tjerë, Igli dhe Kri nuk ia kanë varë shumë, dhe kanë vazhduar të...

Igli dhe Kri kanë ngacmuar njëri tjetrin.

Përderisa ishin duke folur për shpenzimet e duhanit, banorët tjerë, Igli dhe Kri nuk ia kanë varë shumë, dhe kanë vazhduar të përkthelen.

Igli tashmë e ka pranuar se i pëlqen Kri, ndërsa kjo e fundit, ndjehet mirë me Iglin por nuk e ka pranuar së ka diçka më shumë.

Më poshtë shihni pamjet e tyre.

Temat
Përgjithshme

Të afërta