“Boll mo se na flliqe” – Kri tregon raportin me shokun e saj të ngushtë

Kria dhe banorët e tjerë kanë folur për shokët e tyre. Kri thotë se e ka një shokë 33 vjeçar, të cilin e vlerëson që është më i mirë....

Kria dhe banorët e tjerë kanë folur për shokët e tyre.

Kri thotë se e ka një shokë 33 vjeçar, të cilin e vlerëson që është më i mirë.

“Boll ma se na flliqe”, shprehet Kri teksa flet për shokun e saj.

Edhe Kreshnikut dhe banori i ri tregojnë se çfarë bëjnë me shokët.

Shihni pamjet.

Temat
Përgjithshme

Të afërta