“Bashkë po fleni, a jeni çift a jo” – Baba i shtin në siklet Arditin e Shkurtën

Baba ka hyrë në shtëpinë It’s My Home dhe ka darkuar së bashku me banorët. Ai në tavolinën e bukës, teksa bisedon me banorët, i pyet Shkurtën dhe Arditin...

Baba ka hyrë në shtëpinë It’s My Home dhe ka darkuar së bashku me banorët.

Ai në tavolinën e bukës, teksa bisedon me banorët, i pyet Shkurtën dhe Arditin se a janë çift?

Ai thotë se bashkë po flejnë.

Shkurta dhe Arditi fillojnë të qeshin.

Shihni çka ndodhi pastaj.

Temat
Përgjithshme

Të afërta