“Banori i ri s’po folë me neve” – Kreshniku dhe Igli ankohen

Florenti është banori më i ri në It’s My Home. Igli dhe Kreshniku ankohen pse ai po rrin në distancë prej tyre. Këta thonë se në Dhomën e Kuqe...

Florenti është banori më i ri në It’s My Home.

Igli dhe Kreshniku ankohen pse ai po rrin në distancë prej tyre.

Këta thonë se në Dhomën e Kuqe për Florentin nuk kanë se çka të flasin.

Temat
Përgjithshme

Të afërta