Pamjet e reja/ Elmedina i vallëzon Florentit, ai ja kthen

Janë publikuar pamjet e reja të vallëzimit mbi tavolinë. Florenti dhe Elmedina, janë dy banorët që po bëjnë namin me kërcnim në shtëpinë It’s My Home. Ata përsëri kanë...

Janë publikuar pamjet e reja të vallëzimit mbi tavolinë.

Florenti dhe Elmedina, janë dy banorët që po bëjnë namin me kërcnim në shtëpinë It’s My Home.

Ata përsëri kanë kërcyer së bashku.

Kërcimi i tyre ishte pak edhe provokues ndaj njëri tjetrit.

Shihni se çfarë kërcimi kanë bë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta