“Nga ky moment nuk i besoj mo Krise”/ Igli befason: E kam zhgënjy familjen!

Igli ka befasuar me fjalët për Krinë. Ai duke biseduar me Arditin dhe Nikun, ka thënë se më nuk i beson Krisë. Krejt kjo ndodhi, pasi ai thotë se...

Igli ka befasuar me fjalët për Krinë.

Ai duke biseduar me Arditin dhe Nikun, ka thënë se më nuk i beson Krisë.

Krejt kjo ndodhi, pasi ai thotë se i dha shumë mundësi asaj.

Igli shprehet se më disa gjëra që ka bërë i ka zhgënjyer edhe familjen e tij.

Ai iu kërkon falje.

Shihni videon.

Temat
Përgjithshme

Të afërta