“Nëse nuk doni me m’pa këtu, unë dal” – Albiosi ju qartet banorëve

Përsëri ka ndodhur një debat i ashpër në It’s My Home. Teksa hanin bukë banorët, Arditi flet për Albiosin. Shkruta i thotë mos e ngo, se ky qishtu folë....

Përsëri ka ndodhur një debat i ashpër në It’s My Home.

Teksa hanin bukë banorët, Arditi flet për Albiosin.

Shkruta i thotë mos e ngo, se ky qishtu folë.

Albiosi çohet dhe i drejtohet Arditit se çka është problemi.

Albiosi thotë se mos të merren me atë, dhe po dëshiron me qëndru vetëm.

Albiosi e shqyrton edhe mundësinë me dal nga shtëpia.

Shkurta i drejtohet se nuk bën me ia ba qejfin të tjerëve.

Shihni videon, dhe dëgjojeni debatin e ashpër të Albiosit me banorët.

Temat
Përgjithshme

Të afërta