“Do të dal çift me Shkurtën” – Albiosi fol seriozisht, tranohet Arditi

Banorët e pyesin Albiosin se a ka naj qëllim. Aty ndërhynë Arditi dhe i thotë se ka ardhë me ma zënë Shkurtën. Pastaj e pyesin se a mendon me...

Banorët e pyesin Albiosin se a ka naj qëllim.

Aty ndërhynë Arditi dhe i thotë se ka ardhë me ma zënë Shkurtën.

Pastaj e pyesin se a mendon me dal çiftë.

Ai thotë kqyri ndoshta me Shkurtën.

Kjo ka bërë që të shpërthen Arditi ndaj tij.

Shihni se çka ndodhi pastaj.

Temat
Përgjithshme

Të afërta