Albiosi vjen me ‘hez’ dhe i bertet Iglit – çfarë po ndodh aty?

Teksa banorët flasin në oborrin e shtëpisë, papritmas vjen Albiosi. Ai nga brenda, vjen dhe i drejohet Iglit që mos ta prek në nderë, moral e fytyrë. “Nëse ke...

Teksa banorët flasin në oborrin e shtëpisë, papritmas vjen Albiosi.

Ai nga brenda, vjen dhe i drejohet Iglit që mos ta prek në nderë, moral e fytyrë.

“Nëse ke ardhë me aktru është puna jote, me mua mos u mirr jam tu thanë”, shprehet Albiosi.

“Ok”, i përgjigjet Igli.

“Sepse vet je ardhë me skenar, je tu ba skenar, vet po bën shpifje, mua mos më përmend në kësi teme, nuk dua me u përfshi, pikë”, thotë Albiosi.

Temat
Përgjithshme

Të afërta