Albiosi shpërthen në vaj

Albiosi ka shpërthyer në të vaj. Ai është mërzitur pas shumë përplasjeve e akuzave me banorët e kësaj shtëpie. Janë Igli, Arditi dhe Niku që po kanë mosmarrëveshje të...

Albiosi ka shpërthyer në të vaj.

Ai është mërzitur pas shumë përplasjeve e akuzave me banorët e kësaj shtëpie.

Janë Igli, Arditi dhe Niku që po kanë mosmarrëveshje të shpeshta me Albiosin.

“S’po muj mo qishtu”, thotë Albiosi teksa qanë.

Ai tutje shprehet se “gjuj Ina, gjuju këta, s’po mundet më me përballu”.

Shihni videon për më shumë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta