Albiosi nervozohet: Hera e fundit që po më akuzoni

Albiosi është nervozuar me banorët. Ai thotë se po e akuzojnë ata, ku edhe kërkon prej tyre që të jetë hera e fundit që e akuzojnë. “Hera e par...

Albiosi është nervozuar me banorët.

Ai thotë se po e akuzojnë ata, ku edhe kërkon prej tyre që të jetë hera e fundit që e akuzojnë.

“Hera e par ë fundit që po m’akuzoni për spiunazh”, thotë Albiosi.

Albiosi këto fjalë ia thotë Iglit, Nikut dhe Arditit.

Temat
Përgjithshme

Të afërta