“A t’pëlqen naj femër tjetër përveç Shkurtës” – Arditi i përgjigjet pyetjes së nxehtë

Në shtëpinë It’s My Home, banorët përmes lojës me shishe kanë sfiduar njëri tjetrin me pyetje të ndryshme Kësaj radhe, Arditi është pyetur se a ka pëlqim tjetër përveç...

Në shtëpinë It’s My Home, banorët përmes lojës me shishe kanë sfiduar njëri tjetrin me pyetje të ndryshme

Kësaj radhe, Arditi është pyetur se a ka pëlqim tjetër përveç Shkrutës.

“Jo, as këtu, as jashtë”, përgjigjet Arditi.

Elmedina i thotë “mos rrej”.

Shkruta pastaj fillon të qeshë.

Shihni videon dhe kutponi më shumë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta