‘Shpërthen’ Shkurta: E kisha nda n’mes Dodon

Shkurta ka shpërthyer ndaj ish-banores së It’s My Home, Dodos. Ajo thotë se do ta kishte nda në mes atë. Doke folu Shkurta me Iglin, thotë se me i...

Shkurta ka shpërthyer ndaj ish-banores së It’s My Home, Dodos.

Ajo thotë se do ta kishte nda në mes atë.

Doke folu Shkurta me Iglin, thotë se me i pas thanë Dodo sikurse Krisë, do të kishte hyrë në skenë ku mbahej Promo, dhe do ta ndante për midis.

Shkurta thotë se Dodo e ka tepru shumë.

Shihni videon dhe kuptone se çfarë tha ajo.

Temat
Përgjithshme

Të afërta