“Nuk është baba ai që nuk kujdeset për fëmijën e vet” – Kri qan, Elmedina e Shkurta e ngushëllojnë

Kria ka filluar të qan për akuzat e Dodos në drejtim të saj në lidhje me familjen. Ajo thotë se, nuk ka rrejt dhe nuk ka arsye për me...

Kria ka filluar të qan për akuzat e Dodos në drejtim të saj në lidhje me familjen.

Ajo thotë se, nuk ka rrejt dhe nuk ka arsye për me rrejt.

“Unë nuk e kam mohu babin tim, unë nuk kam thënë që nuk kam babë. Ama nuk është babë ai që nuk kujdeset për mu, që nuk don me ditë ku jam unë. Nuk është babë ai që kurrë s’ka ardhë tek unë. Normal që babë nuk do jetë kurrë për mua”, shprehet Kria.

Pas këtyre fjalëve të Krisë, i afrohet Shkurta dhe Elmedina të cilat e ngushëllojnë.

Elmedina thotë se ajo është e prishtë dhe ka hangër m…

Dëgjojeni videon më poshtë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta