“Nëse i heq mustaqet të puthi në buzë” Shihni çfarë ndodhi ndërmjet Filloretes dhe Albiosit

Biseda ndërmjet Filloretes dhe Albiosit ka shkuar edhe më tutje. Ajo i kërkon që t’i hek mustaqet nëse dëshiron një puthje. Filloreta fillon të ‘qaj’ dhe ngritet nga vendi....

Biseda ndërmjet Filloretes dhe Albiosit ka shkuar edhe më tutje.

Ajo i kërkon që t’i hek mustaqet nëse dëshiron një puthje.

Filloreta fillon të ‘qaj’ dhe ngritet nga vendi.

Albiosi pastaj shkon e takon atë dhe i premton që do t’i heq mustaqet.

“Nëse nuk ma jep puthjen unë idhnohen”, thotë Albiosi.

Shihni video për më shumë se çfarë ndodhi aty.

Temat
Përgjithshme

Të afërta