“Kom ndjenja për ty, po ti s’po ma kthen” – Filloreta preket nga Albiosi

Hitori të ndryshme po ndodhin në It’s My Home. Një takim i para ca ditësh ndërmjet Filloretes dhe Albiosit është bërë temë diskutimi përsëri. Banorët janë mbledhur në oborrin...

Hitori të ndryshme po ndodhin në It’s My Home.

Një takim i para ca ditësh ndërmjet Filloretes dhe Albiosit është bërë temë diskutimi përsëri.

Banorët janë mbledhur në oborrin e shtëpisë dhe kanë diskutuar për këtë.

Filloreta, dhe Kri kanë ngucur Albiosin për këtë.

Filloreta thotë se ka ndjenja për Albiosin, derisa ky i fundit thotë se është herët.

Shihini më poshtë videon.

Temat
Përgjithshme

Të afërta