Ganja e çmend Shkurtën me veprimin që bëri me Arditin

Ganja në It’s My Home i thotë Arditit se i ke sytë e bukur. Ata së bashku kanë shkuar për të hëngër bukë. Gajna i ulet afët, ndërsa Shkurta...

Ganja në It’s My Home i thotë Arditit se i ke sytë e bukur.

Ata së bashku kanë shkuar për të hëngër bukë.

Gajna i ulet afët, ndërsa Shkurta xhelozon.

Shikoni videon dhe kuptone më shumë se çfarë ndodhi këtë mbramje.

Temat
Përgjithshme

Të afërta