“E kena plan me u martu me Shkurtën” – Befason Arditi, qartet Elmedina!

Arditi i është përgjigjur një pyetje të bërë nga Albiosi në lidhje me martesën. Arditi thotë se e kanë në plan me u martu me Shkurtën, derisa thumbon Albiosin...

Arditi i është përgjigjur një pyetje të bërë nga Albiosi në lidhje me martesën.

Arditi thotë se e kanë në plan me u martu me Shkurtën, derisa thumbon Albiosin se edhe ai ka dëshirë të njëjtë.

Ai ka folur edhe për Elmedinën.

Me të thotë se do të kenë raport miqësor dhe se nuk kanë pasur avantura.

Kjo bisedë bëri që të qartet Elmedina.

Temat
Përgjithshme

Të afërta