“Dodo është e prisht, e pa fytyrë, e fëlliqt”/ Shkurta nervozohet keq

Shkurta dhe Elmedina ka folur për Dodon. Shkurta thotë se asaj i ka mbetë pikë pse ajo është jashtë, e këto brenda. Këto fjalë të Shkurtës i konfirmon edhe...

Shkurta dhe Elmedina ka folur për Dodon.

Shkurta thotë se asaj i ka mbetë pikë pse ajo është jashtë, e këto brenda.

Këto fjalë të Shkurtës i konfirmon edhe Elmedina.

Elmedina thotë se Dodoa nuk ka ditë ku të kapet, dhe është kapur tek familja e Krisë.

“Dihet se ëshë njeri i prisht, njeri i pa fytyrë, e fëlliqt”, shprehet Shkurta.

Temat
Përgjithshme

Të afërta